V Bolívii bolo zvykom pestovať kávu na vidieckych farmách ako ozdobné živé ploty. Až v 50 rokoch 20 storočia sa v Bolívii začali cieľavedome venovať produkcii kávy. Táto bio káva sa pestuje vo vysokých nadmorských výškach, je ručne zbieraná a až umyté a vysušené zrná arabiky sa vyvážajú. Káva má plnú bohatú chuť bez kyslosti so sklonom k horkosti.
Krajina pôvodu
Bolívia
Kávová odroda
100% Arabica
Chuť kávy
čokoláda, nugát
Bližší popis produktu
Káva Bolívia – BIO s plnou a bohatou chuťou nugátových tónov s výrazným čokoládovým záverom. Vynikajúca odroda kávy zo srdca Južnej Amerikym, ktorá sa pestuje v nadmorskej výške 1000 – 1200 metrov. Vďaka výborným prírodným podmienkam ide o kávu s vysokým štandardom kvality.
KÁVU POMELIEME podľa Vašich požiadaviek. Stačí napísať do poznámky objednávky. Vaša Ekaviaren.sk.
Nový komentár